Aanbod

Kainuk Information Technology is specialist op het gebruik van CiviCRM , een relatiebeheer systeem dat zich specifiek richt op non profits. CiviCRM is open source, er zijn geen licentiekosten aan verbonden. Hier levert Kainuk de volgende diensten.

Inventarisatie en evaluatie:
Het gebruik van CiviCRM levert veel op maar het vraagt ook veel van een organisatie. Kainuk Information Technology kan inventariseren of deze software past bij de manier van werken. Daarnaast is er de optie om gebruik te maken van een demo systeem zodat de mogelijkheden voorstelbaar worden.
Inrichting:
Binnen CiviCRM kan kan veel geconfigureerd worden. Enkele voorbeelden zijn
  • Contact types.
  • Soorten activiteiten.
  • Maatwerkvelden.
  • Rechten.

Het bepalen van deze configuratie heet inrichting. Kainuk Empowerment kan helpen hier gemotiveerd de juiste beslissingen te nemen en deze in de software door te voeren.

Training:
Een systeem kan nog zo goed zijn, pas als uw medewerkers het weten te gebruiken wordt het effectief. Kainuk Empowerment kan trainingen geven voor dagelijkse gebruikers, maar ook voor beheerders die verantwoordelijk zijn voor de configuratie van het systeem.
Importeren en conversie:
Vaak zijn de relatiegegevens die u binnen CiviCRM wil gebruiken al op een andere manier in de organisatie aanwezig. Voorbeelden zijn een ander systeem, of een spreadsheet. Kainuk Empowerment kan deze data voor u omzetten en importeren in CiviCRM.
Aanpassen:
CiviCRM kent een uitgekiend systeem van templates, hooks, en extensies waarmee het systeem exact aan uw situatie aangepast kan worden. Kainuk Empowerment kan deze aanpassingen voor u definieƫren en realiseren. Eventueel kunt u ervoor kiezen om de code weer te delen als Open Source software.

Websites

Externe communicatie:
Een website moet passen bij een organisatie. Hij moet herkenbaar zijn aan het logo en de kleuren. Maar hij moet ook effectief zijn. Veel gezochte informatie moet snel gevonden kunnen worden.
Interne communicatie:
Een gedeelte van de site kan worden afgeschermd met een gebruikers naam en een wachtwoord. Dit maakt een site uitstekend geschikt voor de interne communicatie. Leden kunnen foto's zien van evenementen of interne memo's plaatsen en raadplegen..
Contact opnemen, aanmelden en inschrijven:
Een website kan ook gebruikt worden om informatie te ontvangen, door middel van een webformulier. Dit kan zijn voor iets eenvoudigs als contact opnemen, maar ook voor het inschrijven voor een nieuwsbrief, of het opgeven voor een evenement. Een webformulier geeft de mogelijkheid om dit proces te structureren.
Email Nieuwsbrieven
Een nieuwsbrief via de email, is de manier om contact te houden met uw doelgroep of achterban. Maar hierbij moet voorkomen worden dat uw mail als spam wordt aangemerkt.
Redactie Workflow:
Het onderhouden van een website is duursport. Het risico is altijd dat na het initiƫle enthousiasme de informatie niet meer onderhouden wordt. Een goed ingerichte redactie workflow helpt om dit te voorkomen.

Voor het realiseren van websites wordt er gebruik gemaakt van het Content Managment Systeem drupal.