De CWU Reunie

Bij het afsluiten van de boeken van de Charismatische Werkgroep Utrecht werd er op een vergeten rekening nog wat geld gevonden. Besloten werd om dit uit te geven aan een reünie met een maaltijd. Maar dat betekende wel dat iedereen uitgenodigd moest worden, bij een tweede reünie zou er namelijk geen eten zijn, omdat het geld dan op was. Daarnaast luisterde het opgave proces een stuk nauwer, het aantal deelnemers moest immers aan de keuken doorgegeven worden. Dit was een typiche CiviCrm klus, waarbij Kainuk Empowerment het volgende gedaan heeft.

IT2Fit - Portefolio site

IT2Fit is de website van een professional die de ambitie heeft uit te groeien tot een grotere organisatie. Zijn website moest vooral representatief zijn en als bewijslast gebruikt kunnen worden voor het verhaal dat hij in het veld vertelde. Kainuk Empowerment heeft ervoor gekozen om deze website te realiseren met een commerciële template waardoor hij modern oogt. Maar ook zijn hier foto's vanuit Flickr toegevoegd zodat de site beschikt over passend beeldmateriaal dat toch onderscheidend is.

De RICM Conferentie

De website van de RICM maakt een no-nense indruk. Dit is geen organisatie die de nadruk legt op uiterlijk vertoon, de aandacht gaat uit naar andere zaken. Maar de eenvoud is misleidend. Achter de website zit de implementatie van een CRM systeem die het mogelijk maakt een vijfdaagse conferentie te organiseren met twee vrijwilligers voor ongeveer honderd mensen. Hier maakt Kainuk Empowerment haar doelstelling, om zuinig te zijn met de tijd van de vrijwillger helemaal waar.

De site is te zien op RICM Conferentie.

Stichting "De Blauwe Tulp"

Tien jaar geleden produceerde de stichting de Blauwe Tulp haar eerste grote voorstelling Opstand in Sobibor. Een vrijwilliger van Kainuk heeft toen aangeboden een website te maken voor de publiciteit. En deze site is meegegaan met all producties die gevolgd zijn. Iedere keer word hij aanpast voor de de laatste uitvoering.